Behöver du en naprapat på Odenplan?

Idrottat, shoppat eller festat för mycket? Det finns olika anledningar till att man kan behöva en naprapat. Oavsett vad din anledning är finns det en naprapat för dig att hitta på Odenplan!

En naprapat kan vara bra att ha när man har ont. Vad smärtan beror på kan ha olika anledningar. Kanske har du haft helt fel arbetsställning på jobbet? Det är lätt hänt att man slarvar lite med ergonomin. Eller så har du idrottat lite för hårt och dragit på dig en idrottsskada som du behöver hjälp med? Knä- och axelskador är inte ovanliga i dessa sammanhang. Det handlar ofta om olika former av överansträngningar, men kan såklart även vara av akut karaktär.

Andra akuta skador kan även vara att du haft lite för roligt. Till exempel efter en utekväll spenderad till största del på dansgolvet. Måhända är känslan att du skulle vilja ta dig direkt från haket på Odenplan, raka vägen in till naprapatens mottagning?

En naprapat hjälper dig oavsett vad

Förutom arbets-, idrottsskador och för hårda utekvällar kan även lite nöjsam shopping bli boven i dramat. Att en hälsporre gör sig kännbar efter för mycket trampande i butiker är inte så konstigt. Men även det kan en naprapat hjälpa till med. Har du du suttit för länge vid datorn? Idrottat för hårt? Festat eller shoppat för mycket? En naprapat på Odenplan är bara en googling bort! Sedan kan du fortsätta med det du gillar bäst. Oavsett om det är idrott, fest eller shopping.