Ont i munnen? Boka tid hos en tandläkare i Solna

Ibland uppstår det akut tandvärk i munnen, antingen på grund av någon av tänderna eller för att det blivit någon typ av infektion. Har du smärta i munnen kan du boka tid hos en tandläkare i Solna.

Som barn blir vi tidigt drillade i hur viktigt det är med tandborstningen. Varje morgon och varje kväll ska det borstas och tänderna ska tas om hand. Annars finns det risk att tänderna går sönder eller att det uppstår hål. Barn som har mjölktänder behöver lära sig tidigt att ta hand om dessa, även om man senare kommer få nya tänder som ska stanna resten av livet. Med en bra start tidigt i livet så lär man sig att det är viktigt med tandvård och att ta hand om sina tänder. Ett sätt att ta hand om sina tänder är att gå till sin tandläkare på regelbundna besök.

Strunta inte i tandvärken, gå till tandläkaren

Får vi tandvärk bör vi direkt uppsöka en tandläkare i Solna. Självklart kan vi strunta i smärtan för att se om det går över helt av sig självt. Men det är ingenting som rekommenderas. Det kan bli både värre när det gäller smärtan men också när det handlar om infektion. Om en tand är trasig kan den inflammeras och man kan få långt mer ont än man hade från allra första början. En tandläkare kan se vad som är fel och vad som orsakar smärtan i munnen. Boka en tid hos din tandläkare när du får ont.