Kiropraktorn i Vasastan fixade ryggen

När ryggen gör ont vänder man sig oftast till sjukvården. Väntan kan bli lång. Medan man väntar man vända sig till en kiropraktor i Vasastan för en behandling.

Arvid hade varit lite väl ambitiös när det kom ett helt lass med pellets som skulle in i källaren. Han gillade kroppsarbete och stark hade Arvid alltid varit. Det skulle visa sig att det räckte med att lyfta en tung säck och vrida sig samtidigt för att det skulle knäppa till i ryggen och smärta uppstå.

När frun Astrid kom hem satt han i soffan oförmögen att röra sig. Han såg så ynklig ut att hans hustru trodde att något allvarligare var på gång. När hon förstått vad som hänt kontaktade hon vården för att boka en tid. Det skulle dröja innan de fick komma så hon bokade även en tid hos en kiropraktor.

Kiropraktor knäckte till

Hos en kiropraktor i Vasastan fick de en tid redan samma dag. Det var inte lätt för Astrid att klä Arvid och få honom in i bilen. Väl hos kiropraktorn följde hon med in som stöd, vilket Arvid var glad för. Han var lite rädd men det skulle han inte medge. Tänk om det gjorde jätteont.

Han fick placera sig på britsen och kiropraktorn tog ett stadigt tag om honom. Som om han letade efter felet i ryggen. Arvid ombads att ta ett djupt andetag. Innan han hann reagera knäppte det till och smärtan var borta. Han kunde inte tro att det var sant. Astrid log och sa att hon nog fick avboka tiden hos doktorn för den här gången.