Många träffar på sökningen “catering Stockholm” – så hur ska man välja?

När du googlar “Catering stockholm” kan träffar som “catering från Cicada” eller “catering huvudstaden” dyka upp. Men hur väljer man den som passar bäst?

Ponera att du letar catering till en nyårsfest. Du har bjudit in hela vänskapskretsen och vill hinna umgås, skåla i champagne och festa hela kvällen. Det sista du önskar är att fastna i köket med allt vad det innebär under en nyårsmiddag. Du slår dig därför ner vid datorn och googlar “Catering Stockholm” i hopp om att hitta en lösning på mat-dilemmat.

Sökningen ger dig hundratals resultat så som “catering från Cicada”, “Catering för hela familjen” och “catering i huvudstaden”. Du scrollar och matas med annonser från företag som erbjuder olika menyer. Hur ska du veta vad du ska välja? Vad kommer passa din nyårsfest bäst?

Så vet du vilken catering som är bäst

Det finns inget entydigt svar kring vilken catering som passar bäst för nyår. Faktum är att detta enbart bestäms utifrån tycke och smak. En del vill slå på stort och bada i champagne och hummer. Andra är mer modesta och önskar mest något gott i den lägre prisklassen. Som tur är finns det catering för alla smaker.

Innan du bestämmer dig kan det vara klokt att fundera över hur du vill att nyårskvällen ska fortlöpa. Ska ni ha en längre sittning kan det vara klokt att satsa på smårätter. Då stannar sällskapet länge vid bordet. Är det dans på agendan kan det passa bättre med en kortare middag med större, men färre, rätter.