När du önskar ansiktslyft skonsamt

När man vill se smalare ut med skonsam metod

Det finns ju numera så många olika metoder med ansiktslyft. Både sådana som inkluderar en plastikoperation och sådana som inte kräver något ingrepp som inbegriper en kirurg eller narkos. Det kan vara svårt att veta vilka metoder som är mer skonsamma och som inte kräver så lång konvalescens och vilka alternativ som finns. Här kommer några bra tips på ansiktslyft som inte kräver lång sjukledighet.

  1. V Soft Line – detta är en metod som kommer från Sydkorea. Där har man ett västerländskt utseende med en V-formad ansiktsform som förebild, inte de runda ansiktsformer som man ofta ser i Sydkorea. De sydkoreanska kirurgerna har utarbetat en metod med trådar som har huligan fästa i varje tråd och lägger sedan ett avancerat trådnät över ansiktet för att forma det som man önskar. I Sverige använder man mest V Soft Lift inte för att få V-formade ansiktsformer, utan föra att dra in och lyfta ansiktsdelar som kunden önskar det.
  2. Spring/Aptos – denna metod är mycket snarlik V Soft Line. I båda metoderna använder man naturliga trådar som består av kroppseget hyaluronsyra som senare upptas av kroppen. I båda ändarna använder man trådar med hullingar som fästes i huden och som gör att ansiktet formas efter den form som trådarna formar ansiktet med.
  3. Botox – detta är kanske den mest kända formen av ansiktsåtstramning och som de flesta känner till. Botox är en förkortning av clostridium botulinum neurotoxin och är i mycket små mängder ett slags nervgift som gör att muskeln där injektionen görs, dör och slappnar av. När man sedan rör ansiktet och nerven är död, så aktiveras inte musklerna i den delen av ansiktet och man får ingen rynka i ansiktet på det sättet.
  4. Fillers – Filler kan vara av många olika slag, men den vanligaste Fillern är den som består av kroppseget hyaluronsyra, men kan även vara silikon eller någon annan substans. Det man gör med Filler, är att man injicerar det på ställen i ansiktet som man kanske vill fylla ut; läppar, kinder, pannan – ifall man har många rynkor i pannan kan de slätas ut om man lägger in Fillers i pannan.